Maklumat Penghantaran

1. HILAL ASYRAF RESOURCES menawarkan pembelian karya versi cetak dan elektronik.
2. Bagi karya elektronik, karya yang dibeli akan terus boleh dibaca melalui aplikasi HILAL yang boleh dimuat turun melalui peranti android atau iOS.
3. Bagi karya versi cetak, HILAL ASYRAF RESOURCES menggunakan khidmat ‘Pos Laju’ untuk menguruskan penghantaran karya-karya tersebut ke alamat penghantaran.
4. Kos penghantaran adalah RM8 Semenanjung, dan RM11 bagi Sabah Sarawak untuk setiap dua unit buku.
5. Anda boleh mendapat kos PENGHANTARAN PERCUMA jika ianya ada ditawarkan untuk pembelian pada kadar tertentu atau musim tertentu. 
6. Kami akan menghantar pembelian anda ke ‘Pos Laju’ pada setiap Rabu dan Jumaat sahaja, kecuali terdapat musim atau promosi yang menyatakan selainnya.
7. Apabila penghantaran ke ‘Pos Laju’ telah dilakukan, kami bertanggungjawab menghantarkan kepada anda ‘tracking number’ untuk anda memantau sendiri penghantaran pembelian anda.
8. ‘Pos Laju’ menjanjikan penghantaran sampai sehari selepas itu. Tetapi mengikut pengalaman, akan ada pelanggan yang dapat barang mereka lewat daripada itu. Ini menjadi tanggungjawab pelanggan untuk memantau penghantaran barang pembelian masing-masing, dan menghubungi ‘Pos Laju’ untuk sebarang masalah dan keterlewatan berkait penghantaran.